Каталог

Конструктор блискавки

Блискавка з двома бігунками для одягу

21.05.2021

Блискавка з двома бігунками для одягу

В асортименті ARTZIP представлена швейна блискавка металевого типу з двома бігунками. Конструкція двозамкової блискавки дозволяє застібати і розстібати змійку в двох напрямках. Дві собачки зазвичай застосовують на довгій змійці. Такий зіпер підходить для виготовлення верхнього одягу, суконь, спідниць, брюк, толстівок, спортивних кофт та інших товарів.

Особливості металевої застібки блискавки з двома замками

Двозамкова блискавка метал складається з двох текстильних стрічок, на які затиснуті в шаховому порядку металеві ланки у вигляді роздільних зубів асиметричної форми. Стрічки з'єднуються і роз'єднуються за допомогою двох ковзаючих по зубцям бігунків.

Така будова змійки забезпечує виробам надійне і міцне з'єднання. За рахунок механічної та гальванічної обробки металеві ланки отримують різноманітність кольорів і можуть показувати хороші декоративні властивості.

При пошитті одягу необхідно керуватися критеріями вибору блискавки. Металевий зіпер має високу початкову міцність і може витримувати великі навантаження. Його рекомендується вшивати в більш важкі тканини, шкіру або джинс.

Види двозамкової блискавки

Змійки з двома замками можуть мати роз'ємні і нероз'ємні кінці. Тип з'єднання та фіксування зубів підбирається в залежності від виду продукції, що виготовляється.

Блискавка роз'ємна на два замки

Вироби, на які встановлені роз'ємні блискавки з двома замками, можна повністю розділити на дві самостійні частини. Роз'єм здійснюється за рахунок спеціальних штифтів, розташованих на смужках тасьми внизу. Найчастіше в двох напрямках необхідно розстебнути довгі речі (пальто, пуховики, куртки, вітровки, сукні і т. д.).

молния два бегунка

Блискавка двозамкова нероз'ємна

Зуби нероз'ємної блискавки з двома бігунками розмикаються, не розділяючи її на дві половини. Виріб залишається розстебнутим не до кінця. Нероз'ємний тип блискавок застосовується при пошитті кишень, манжетів, рукавів, комірів. За типом змикання ланцюжків з нероз'ємними ланками розрізняють змійки:

1 — Х-образні (собачки рухаються один від одного);

2 — О-образні (собачки спрямовані один до одного).

молния два бегунка

Як купити блискавку з двома бігунками в Україні

Компанія ARTZIP займається оптовим виробництвом блискавки в Україні. Купити блискавку для одягу з двома бігунками оптом можна зі складу виробника і під замовлення. Асортимент продукції представлений для швейних фабрик, цехів, ательє та ін.

Для пошиття швейних товарів знадобиться роз'ємна і нероз'ємна змійка. Рекомендується купити блискавку в комплекті. З таким ансамблем вийде обіграти будь-який образ. Широкий вибір зіперів дозволяє підібрати застібку в необхідному кольорі, розмірі зубів і довжині. Змійка в стандартному зборі передбачає встановлені собачки та обмежувачі. Надається можливість комплектувати застібки будь-якими бігунками, наявними в асортименті.

Бігунки з логотипом на замовлення

Вставки і елементи з лого на одязі користуються популярністю та є окремим трендом. За індивідуальним замовленням компанія ARTZIP здійснює брендування бігунків. Ми пропонуємо нанесення логотипів і виготовлення собачок з унікальними формами підвісів для дизайнерських речей. Декоративні деталі та вставки з букв, каменів, перлів, емалі або пластизолю додадуть виробам оригінальності.

Замовити презентацію повного асортименту блискавки для швейного виробництва можна у регіонального менеджера. Зробити замовлення блискавки з двома бігунками можливо в інтернет-магазині або фірмових шоу-румах, розташованих по всій країні.

Спасибі, найближчим часом з вами зв'яжуться!

Залишилися питання, напишіть нам