Каталог

Конструктор блискавки

Блискавка метал Тип 3 — новинка. Застосування, особливість та комплектація

28.04.2023

Блискавка метал Тип 3 — новинка. Застосування, особливість та комплектація

Асортимент швейних блискавок компанії-виробника ARTZIP поповнився металевою блискавкою Тип 3. Купити блискавку метал 3 мм можна у варіантах забарвлення тасьми в рулоні або на метраж у комплекті з бігунками. Представлено вибір собачок.

Переваги металевої блискавки із шириною зубів 3 мм:

  • виготовлена із міцного матеріалу;

  • має зусилля на розрив;

  • відсутні викривлення та нерівності;

  • має широку сферу застосування;

  • є вибір кольорів;

  • продається рулоном або комплектується необхідною довжиною.

Застосування металевої блискавки 3 мм

Блискавка метал Тип 3 — це різновид швейної фурнітури, яка масово використовується для пошиття жіночого, чоловічого та дитячого одягу, курток, сумок, рюкзаків, гаманців, портмоне, бананок, інших шкіргалантерейних аксесуарів та виробів із міцної тканини.

молния металл тип 3, молния 3, молния 3 мм

Блискавка 3 мм часто застосовується як джинсова, брючна, вшивається в кишені. Таку блискавку ставлять в якості робочої застібки або декоративної деталі на різні частини виробів.

молния металл тип 3, молния 3, молния 3 мм

Особливості конструкції блискавки метал Тип 3

За типом конструкції блискавка 3 мм — металева, за видом з'єднання — нероз'ємна.

Блискавка метал Тип 3 складається з двох стрічок тасьми, з'єднаних між собою міцними металевими нероз'ємними зубами за допомогою замка. Металеві зубці надійні та зносостійкі в експлуатації. Таку змійку встановлюють на швейні товари, які часто доводиться застібати і розстібати. Вага металевої блискавки більша, ніж у спіральної, тому установка блискавки металевого типу можлива на щільніші матеріали. Ширина ланки у закритому вигляді — 3 мм. Зубці асиметричної форми: кожен зубець має виступ з одного боку та заглиблення з іншого. Для з'єднання та роз'єднання змійки використовуються бігунки із шириною підошви замка 3 мм. Собачки мають легкий хід, складаються із замку та підвісу.

молния металл тип 3, молния 3, молния 3 мм

Комплектація металевої блискавки 3 мм

Металеві блискавки Тип 3 продаються як рулонні або в комплекті на метраж у потрібній довжині із встановленими бігунками та обмежувачами.

Перевага рулонної блискавки полягає в тому, що її зручно застосовувати для виготовлення виробів, які мають нестандартні габарити. Готові комплекти блискавки нарізаються на виробництві під індивідуальне замовлення, яке можна зробити на сайті в онлайн-конструкторі блискавки. Кольори тасьми: чорний, молочний, сірий, синій, пісочний. Кольори зубів та бігунків: темний нікель, срібло, золото.

Бігунки на блискавку метал 3 мм

В асортименті ARTZIP представлено кілька видів собачок на металеву блискавку Тип 3:

  • бігунки для встановлення на одяг;

  • бігунки з фіксатором;

  • сумочні (галантерейні) бігунки.

Де можна придбати блискавку металеву Тип 3?

Ви можете купити блискавку метал 3 мм метражну або у рулоні відмінної якості у нашому інтернет-магазині у будь-який момент. Після оформлення онлайн-замовлення з Вами зв'яжеться менеджер для уточнення деталей. Також замовити блискавку метал Тип 3 можливо у фірмових шоу-румах ARTZIP, розташованих в Одесі, Броварах, Харкові, Дніпрі, Львові та Хмельницькому. Наші менеджери проконсультують та допоможуть з вибором блискавки. Адреси магазинів розміщені у Контактах.

В асортименті виробника представлений великий вибір застібок-блискавок для виробництва одягу, швейних та шкіргалантерейних виробів, і можна вибрати змійки у відповідних комплектаційних характеристиках. Доставка блискавки здійснюється по Україні.

text 2

Спасибі, найближчим часом з вами зв'яжуться!

Залишилися питання, напишіть нам