Каталог

Конструктор блискавки

Як підібрати взуттєву блискавку

09.04.2021

Як підібрати взуттєву блискавку

Взуттєва блискавка — це вид сполучної фурнітури, яка використовується для виготовлення різних пар дитячого, чоловічого і жіночого взуття на будь-який сезон.

Змійка легко розстібається і застібається, добре фіксуючи ногу в черевиці. Такий вид застібки доповнює дизайн взуттєвої пари, спрощує процес взування і не вимагає особливих зусиль. Зіппер зберігає функціональність, залишається зручним і довговічним при акуратному користуванні.

Блискавка — не тільки практична застібка, але і аксесуар, який часто зустрічається на будь-якому предметі гардероба. У взуттєвій галузі змійка використовується в якості функціональної застібки або елемента дизайнерського оформлення.

Універсальність блискавок і собачок сприяє тому, що вироби сумісні з різним по дизайну взуттям. Фурнітура багаторазово зустрічається у взуттєвих колекціях світових дизайнерів.

обувная молния

Взуття з блискавкою виглядає витончено і стильно. Застібка повинна не тільки мати гарний зовнішній вигляд, але і бути досить надійною. На взуття прийнято встановлювати нероз'ємну блискавку, яка не роз'єднується в кінці на дві частини. За допомогою застібки можна швидко і міцно з'єднати дві деталі.

обувная молния

Щоб відшити якісну продукцію, взуттєвим фабрикам і цехам, ремонтним майстерням важливо правильно вибрати блискавку.

Особливості підбору блискавки на взуття

Перш ніж купити взуттєву блискавку, необхідний ескіз кінцевого виробу. Особливості конструкції взуття визначають вибір застібки за кількома параметрами:

  • вид взуття, що виготовляється;

  • матеріал товару;

  • колір тканини;

  • тип змійки;

  • розмір зубів;

  • довжина застібки.

Відповідний варіант знаходиться в залежності від того, який вид взуття планується до відшиву і яку роль повинна виконувати застібка блискавка — функціональної деталі або декору. Також враховуються нюанси сезонності і матеріалу, з якого буде виконана модель. Від цього залежить точність підбору типу, кольору і розміру блискавки.

Ширина ланок визначає рівень можливого навантаження, яке може витримати зіпер. Розмір ланкового ланцюжка вимірюється в міліметрах у закритому положенні.

У разі виробництва великої партії взуття зручніше брати змійку в рулоні. Мірна блискавка ріжеться на потрібні розміри і підходить для взуття нестандартного дизайну.

Види змійки для взуття за типом зубів

За способом виготовлення і матеріалом зубів змійки діляться на три види. Бігунки до кожного з них підбираються згідно будови ланок.

Блискавка з металевими зубцями відрізняється високою міцністю на розрив, поєднується з натуральною та штучною шкірою. В якості прикраси на взуття найчастіше встановлюють блискавку метал.

Тракторна блискавка має великі пластикові зубці, які схожі за принципом зчеплення на металеві. Рівень міцності тракторних ланок залежить від якості пластику.

Нейлоновий зіпер виготовлений із синтетичної нитки, скрученої в спіральний ланцюжок і пришитої на тасьму. Така змійка еластична, міцна і легко пристосовується до деформацій.

Як купити взуттєву блискавку у виробника

Вітчизняний виробник ARTZIP пропонує блискавку для пошиття товарів взуттєвої промисловості. Змійка продається в стандартному зборі або за індивідуальним запитом.

Каталог блискавок для виготовлення взуття в різних кольорах і розмірах можна переглянути на сайті. Також ознайомитися з викладками фурнітури можливо в шоу-румах Харкова, Львова, Дніпра, Одеси і Броварів. Оформити покупку блискавки можна будь-яким із способів. Замовлення супроводжується консультацією менеджера. Здійснюється швидка доставка в будь-який регіон країни.

Вибір блискавки для взуття ARTZIP

Асортиментний вибір зіперу компанії складають блискавки робочі і декоративні:

Змійка взуттєва продається в широкій колірній гамі, стандартних довжинах або рулонах. Бігунки і обмежувачі передбачені в комплектації або купуються окремо.

В інтернет-магазині є можливість самостійно підібрати блискавку для кожної моделі взуття за допомогою конструктора змійки, зібравши прототип застібки із запропонованих складових. Компанія розробляє унікальні форми пуллерів з логотипом і наносить зображення на стандартні бігунки під замовлення.

text 2

Спасибі, найближчим часом з вами зв'яжуться!

Залишилися питання, напишіть нам