Каталог

Конструктор блискавки

Де застосовують металеві блискавки?

22.04.2021

Де застосовують металеві блискавки?

Металеві застібки блискавки складаються з пари тканинних стрічок, на які затиснуті металеві ланки в шаховому порядку. За допомогою рухомого замку дві частини змійки з'єднуються між собою. Блискавки металевого типу бувають усіляких розмірів і кольорів, а також мають різне призначення.

Блискавки металеві застосовують в легкій промисловості при пошитті різних видів продукції, виготовленої з щільних матеріалів: джинсового одягу, теплих курток, пуховиків, сумок, рюкзаків, взуття та аксесуарів зі шкіри, виробів hand-made, спортивних товарів, валіз, туристичного спорядження та інших предметів. Таку застібку не рекомендується встановлювати на легкі тканини. Металевий зіпер відрізняється істотною вагою від пластикових і спіральних.

применение металлических молний

Manokhi, Moncler, Michael Kors

Види блискавок з металевими зубами

Металева блискавка володіє високою початковою міцністю і підходить для широкої сфери застосування. Однак важливо правильно підібрати застібку під конкретний виріб. Вибір виду змійки залежить від функцій, які вона призначена виконувати. Зіпер повинен відповідати виробу за кольором, довжиною і розміром.

Різновиди металевих змійок за способом застібання

За способом змикання ланкового ланцюжка металеві блискавки класифікуються на такі види:

Роз'ємні блискавки дозволяють повністю розстебнути виріб, використовуються у виробництві верхнього одягу і товарів зі шкіри. Нероз'ємні змійки розмикаються тільки з одного краю, вшиваються на будь-які види взуття, одягу, шкіргалантереї та можуть обрізатися до необхідної довжини. Двозамкові моделі оснащені верхнім і нижнім бігунками, які розстібаються з двох сторін. Такі застібки встановлюються найчастіше на довгі куртки.

применение металлических молний

Karl Lagerfeld, Balenciaga, Marc Jacobs

Робочі і декоративні блискавки метал

Металеві зіпери виконують функціональну або декоративну роль. Світові бренди показують нам яскраві приклади застосування блискавок з металевими зубами в найнесподіваніших варіаціях. Змійка повинна бути не тільки привабливою, але і надійною. Блиск металевих ланок додає образу стильний зовнішній вигляд.

применение металлических молний

Giuseppe Zanotti, PAUL SMITH, Dr. Martens

Блискавки з металевими зубами від виробника

Компанія ARTZIP виготовляє блискавки на власному виробництві. Контроль виробничого циклу здійснюється на кожному етапі: від розробки до випуску готових виробів. Продукція має високі стандарти якості, що підтверджується експертними висновками міжнародної лабораторії SGS.

Для виготовлення застібки використовується латунь і мідь. У результаті механічної і гальванічної обробки зубців блискавка метал показує хороші декоративні властивості. Ланки й бігунки доступні у виборі кольорів (срібло, золото і темний нікель). Розміри зубів — 5 і 8 мм.

Колірна палітра тасьми запропонована в стандартному виборі і під замовлення. Це дозволяє знайти відтінок, відповідний до тону тканини. Змійка продається в різній довжині. При масовому виготовленні товарів зручно використовувати рулонний зіпер, який самостійно нарізається до потрібної довжини.

Брендування металевих блискавок

Якщо Ви не знайшли потрібний варіант, можна замовити індивідуальне виготовлення блискавки. Ексклюзивності зіперу надають замки з підвісами в унікальній формі, зі вставками з декоративних намистин, каменів, букв або лого.

Замовити блискавки метал зі складу

Замовити блискавки металеві оптом можна безпосередньо зі складу ARTZIP. Складські запаси виробника розміщені по всій Україні. Фірмові магазини мають зручне розташування в найбільших містах (Одеса, Львів, Харків, Дніпро, Бровари), що забезпечує швидку доставку замовлення.

Для індивідуального замовлення блискавки металевої можна скористатися онлайн-конструктором або залишити заявку менеджерам.

text 2

Спасибі, найближчим часом з вами зв'яжуться!

Залишилися питання, напишіть нам