Каталог

Конструктор блискавки

Види блискавки ARTZIP

08.04.2020

Види блискавки ARTZIP

Застібка блискавка — це найважливіша деталь і головний механізм будь-якого виробу. Від якості замка залежить справність всієї конструкції. Хоч застібка-зіпер і пройшла нелегкий технологічний процес створення — сьогодні це пристосування вважається легким в установці і невимушеним в експлуатації.

Такий девайс настільки міцно увійшов у повсякденність, що вже неможливо уявити наші щоденні ритуали без нього. Змійка — не тільки популярний спосіб з'єднання частин одягу, взуття та аксесуарів, а й чудовий декор для готових виробів.

В асортименті товарів ARTZIP представлені різні види робочої і декоративної застібки-блискавки. За типом матеріалу зубів блискавки ARTZIP поділяються на такі:

  • пластикові або нейлонові (відрізняються еластичністю, стійкі до корозії);

  • металеві (переважають високою міцністю і надійністю, використовуються переважно для речей, які потребують інтенсивного навантаження на змійку).

виды молнии_1

Вдалий вибір сировини для виготовлення механізму-блискавки залежить від області застосування застібки. Види блискавки ARTZIP класифікуються залежно від типу застосування:

Взуттєва блискавка застібка

Що може бути краще декількох пар модних туфель у гардеробі кожної жінки? Правильно, взуття з блискавкою. Популярність зіпера в дизайні взуття набирає все більших обертів. Взуттєва блискавка стає додатковою прикрасою туфель від класики до епатажних подіумних версій.

Поряд з класичними фасонами відомої червоною підошви Christian Louboutin представлена оригінальна модель з металевою блискавкою і собачкою на підборах. Для напівчеревиків бренду характерна наявність блискавки як декоративної та функціональної деталі одночасно.

виды молнии_2

Christian Louboutin

Moschino — представник достатку великих блискавок і підвісів з буквами свого логотипу на чоботях.

виды молнии_3

Christian Louboutin

Versace, Area і Roland Mouret воліють блискавку-застібку, яка з'єднує спереду берці чобіт.

виды молнии_4

Versace

Замість шнурівки на кросівках і кедах Adidas скористався зіпером, а UGG і Nike гармонійно поєднали шнурівку зі змійкою на снікерсах. Ультрастильно виглядає блискавка на пляжному взутті, як на сланцях Nike.

виды молнии_5

Nike

Універсальна швейна блискавка

Різноманітність модельного ряду одягу з елементами-блискавками вражає винахідливістю дизайнерів. Ми можемо спостерігати дивні перформанси застібок-блискавок на брюках, спідницях, сукнях, світшотах, блузках, корсетах, топах, купальниках, головних уборах і верхньому одязі.

Пальто Salvatore Ferragamo і Balenciaga, сукні Alexander Wang і Maxime Simoens, спідниці Prada, костюми Balenciaga, кежуал наряди Romeo Hunte і Lacoste полонили серця цінителів високої моди.

виды молнии_6

Salvatore Ferragamo, Alexander Wang

Використання текстильної блискавки ARTZIP не обмежується на гардеробі. Швейна блискавка широко застосовується на текстильних товарах (меблі, постіль, чохли та інше).

Сумочна блискавка

Блискавка для галантереї виробництва ARTZIP зручна і практична. Вона чудово декорує образи і надає кожному виробу особливий шарм. Сумочна блискавка ARTZIP ідеально підходить для рюкзаків, гаманців, косметичок, валіз і дорожніх сумок.

Всілякі ідеї для пошиття сумок демонструють світові бренди. Модні подіуми заповнили незвичайні сумочки Givenchy, Louis Vuitton, Supreme та інші.

виды молнии_7

Givenchy, Louis Vuitton, Supreme

Перевагою блискавки ARTZIP є виготовлення бігунків з можливістю брендування, що в рази підвищить впізнаваність Вашої торгової марки. Компанія пропонує своїм клієнтам широкий асортимент блискавок в будь-якому розмірі і кольорі.

Не має значення, де встановлена блискавка ARTZIP — наша блискавка завжди володіє відмінною вишуканістю і привабливістю.


text 2

Спасибі, найближчим часом з вами зв'яжуться!

Залишилися питання, напишіть нам