Каталог

Конструктор блискавки

28/04/2023

Блискавка метал Тип 3 — новинка. Застосування, особливість та комплектація

Асортимент швейних блискавок компанії-виробника ARTZIP поповнився металевою блискавкою Тип 3. Купити блискавку метал 3 мм можна у варіантах забарвлення тасьми в рулоні або на метраж у комплекті з бігунками. Представлено вибір собачок.

09/08/2021

Блискавка для одягу — мода осінь-зима 2021/2022

У списку головних трендів осінь-зима 2021/2022 основне місце займає максимально зручний одяг з блискавкою. Пропонуємо ознайомитися з гідом кутюрного сезону, щоб освіжити образи і приміряти стильні речі вже зараз.

17/06/2021

Рекомендації з установки блискавки на взуття

Придатність взуттєвої пари залежить не тільки від якості комплектуючих, але і від коректної збірки. Дотримуючись рекомендацій по вшиванню блискавки при виробництві взуття, можна забезпечити застібці довговічність і зручність у використанні.

03/06/2021

Блискавка для верхнього одягу

Для створення верхнього одягу, який входить у базовий гардероб, знадобиться якісна змійка. Приклади моделей на блискавці можна спостерігати в колекціях модних брендів. Дизайнери пропонують велику різноманітність асортименту предметів верхнього одягу з блискавкою.

21/05/2021

Блискавка з двома бігунками для одягу

В асортименті ARTZIP представлена швейна блискавка металевого типу з двома бігунками. Конструкція двозамкової блискавки дозволяє застібати і розстібати змійку в двох напрямках. Такий зіпер підходить для виготовлення верхнього одягу, суконь, спідниць, брюк, толстівок, спортивних кофт та інших товарів.

07/05/2021

Роз'ємна блискавка — вже у продажу

Компанія ARTZIP розширила асортимент продукції і запустила власну виробничу лінію з виготовлення роз'ємної блискавки. Пропонуємо нашим клієнтам і партнерам вибір блискавки з роз'ємними зубами в колірних і розмірних характеристиках.

22/04/2021

Де застосовують металеві блискавки?

Металеві застібки блискавки складаються з пари тканинних стрічок, на які затиснуті металеві ланки в шаховому порядку. За допомогою рухомого замку дві частини змійки з'єднуються між собою. Блискавки металевого типу бувають усіляких розмірів і кольорів, а також мають різне призначення.

09/04/2021

Як підібрати взуттєву блискавку

Взуттєва блискавка — це вид сполучної фурнітури, яка використовується для виготовлення різних пар дитячого, чоловічого і жіночого взуття на будь-який сезон. Щоб відшити якісну продукцію, взуттєвим фабрикам і цехам, ремонтним майстерням важливо правильно вибрати блискавку.

18/03/2021

Гумовий бігунок з логотипом

Гумовий бігунок являє собою силіконовий підвіс, який кріпиться на собачку. Виріб також називають напайкою, холдером, накінечником або накладкою на пуллер. За рахунок цієї деталі блискавки рухома частина замка застібає і розстібає річ.

04/03/2021

Кольорова палітра спіральної блискавки: як потрапити в тон тканини

При виборі кольору спіральної блискавки необхідно виходити від задумки дизайну і відтінку товару, що виготовляється. Найчастіше вони повинні бути одного тону. Якщо річ передбачає дотримання монохромності деталей, тоді потрібно ретельно підібрати ідентичний колір блискавки.

Спасибі, найближчим часом з вами зв'яжуться!

Залишилися питання, напишіть нам