Каталог

Конструктор блискавки

Кольорова палітра спіральної блискавки: як потрапити в тон тканини

04.03.2021

Кольорова палітра спіральної блискавки: як потрапити в тон тканини

При виборі кольору спіральної блискавки необхідно виходити від задумки дизайну і відтінку товару, що виготовляється. Найчастіше вони повинні бути одного тону. Якщо річ передбачає дотримання монохромності деталей, тоді потрібно ретельно підібрати ідентичний колір блискавки. Іноді дизайн виробів передбачає поєднання різнокольорових деталей. У такому випадку знадобиться зіпер контрастних відтінків.

Змійка підбирається також з урахуванням особливостей тканини товару. Спіральні застібки блискавки відрізняються від металевих конфігурацією зубів, які закручені в спіраль і володіють невеликою вагою. Кручені змійки підходять для пошиття одягу з легких тканин, взуття, постільної білизни, трикотажних речей, сумок, аксесуарів галантереї, туристичного інвентарю, елементів домашнього інтер'єру.

Пластикові зубці блискавки спірального типу можуть фарбуватися в будь-який відтінок. Колір спіралі поліестеру збігається з кольором тасьми або забарвлений під метал. У той час як зуби, виконані з металевого дроту, можуть мати тільки гальванічне забарвлення.

Як підібрати колір спіральної блискавки

При пошитті предметів гардероба та іншої швейної продукції увага приділяється багатьом критеріям. Одним з головних є колір використовуваних матеріалів, від якого залежить підсумковий зовнішній вигляд виробу.

Спіральна блискавка виробника ARTZIP доступна до покупки в асортименті кольорової палітри, представленої різноманіттям відтінків. Застібка-змійка ARTZIP являє собою просту і надійну конструкцію, що володіє довгостроковою міцністю. Якість виробів відзначено сертифікатами експертної лабораторії SGS і відповідністю міжнародним стандартам.

Колірна палітра спіральної блискавки містить великий стандартний асортимент тонів: білий, бежевий, чорний, сірий, синій, коричневий, червоний, теракотовий, марсала тощо. Тасьма рівномірно профарбована.

цветовая палитра спиральной молнии

Зіпер підбирається безпосередньо під конкретний виріб. Кольорове розмаїття товарів легкої промисловості настільки широке, що не завжди легко підібрати готову блискавку в потрібному кольорі. Необхідність виведення нових відтінків для відшивання цілих колекцій і партій одягу диктує модна індустрія. Експертні консиліуми задають головні кольори сезону, яким слідують бренди і виробники.

Компанія ARTZIP виконує нестандартні замовлення по виробництву блискавки згідно колірним тенденціям. Вивести потрібний колір тасьми спіральної блискавки можна за індивідуальним замовленням. Підібрати необхідний колір і оформити замовлення допоможуть наші менеджери.

цветовая палитра спиральной молнии

Купити спіральну блискавку різних кольорів

Придбати блискавку в запропонованих кольорах можна на нашому сайті або в фірмових шоу-румах ARTZIP, які розташовані по всій території України. Якщо Ви не знайшли необхідний товар в каталозі, то є можливість замовити зіпер у бажаному кольорі, розмірі і довжині. Зібрати макет блискавки можна в онлайн-конструкторі. Замовити виробництво блискавки в унікальному кольорі можливо також, звернувшись до регіонального менеджера або менеджера інтернет-магазину.

Для серійного виробництва вигідно замовляти блискавку в рулоні. Бігунки купуються в зборі зі змійкою або окремо.

Спасибі, найближчим часом з вами зв'яжуться!

Залишилися питання, напишіть нам