Каталог

Конструктор блискавки

Роз'ємна блискавка — вже у продажу

07.05.2021

Роз'ємна блискавка — вже у продажу

Компанія ARTZIP розширила асортимент продукції і запустила власну виробничу лінію з виготовлення роз'ємної блискавки. Пропонуємо нашим клієнтам і партнерам вибір блискавки з роз'ємними зубами в колірних і розмірних характеристиках.

Роз'ємна блискавка — це вид швейної фурнітури, яка використовується у виробництві одягу і шкіргалантерейних товарів. Головне призначення змійки полягає в з'єднанні двох частин продукції. Застібка забезпечує швейним виробам гарний зовнішній вигляд, комфорт і практичність у використанні.

Змійка виробника пройшла випробування на перевірку якості і відповідає нормам на розрив. Блискавка має надійний роз'ємний механізм, який розрахований на стійкість до механічного навантаження і тривалий термін експлуатації. Якісні комплектуючі та збирання зіпера забезпечують якість готового продукту.

Асортимент блискавки металевої роз'ємної

Роз'ємна блискавка від виробника оснащена металевими зубами, які з'єднуються і роз'єднуються повністю за допомогою одного або двох рухомих бігунків. Зубці виконані з якісного сплаву металу і мають високу міцність. Змійка відрізняється м`яким ходом, що важливо для легкого розстібання і застібання речей. Конструкція застібки передбачає наявність роз'ємних обмежувачів і штифтів, які протягуються через собачку. Нижні краї текстильної стрічки мають спеціальне ущільнення, оскільки вони приймають найбільше навантаження.

Роз'ємна блискавка однозамкова і двозамкова

Блискавка з роз'ємними кінцями передбачає наявність текстильного замку, на який кріпиться підвіс. Товарний асортимент ARTZIP поповнили блискавки металеві роз'ємні з однією і двома собачками в розмірах 5 і 8 мм. Довжина зіпера, яка визначається за робочою смужкою, має розмірний діапазон.

Виведено кілька базових кольорів тасьми, які є універсальними і відмінно поєднуються з тканиною широкої кольорової палітри. Стандартні кольори тасьми: чорний, білий, молочний, пісочний, сірий, коричневий, темно-зелений. Собачки йдуть в колір зубів (золото, срібло і темний нікель). Зіпери запропоновані в комплекті зі встановленими бігунками. Бігунки мають лаконічну форму, що робить зіпер універсальним у застосуванні.

На двозамковій змійці можлива установка верхнього слайдера в іншому дизайні. Для комплектації блискавки на два замки можна вибрати будь-яку собачку з асортименту компанії. Додати декоративний ефект можливо за допомогою бігунків оригінальної форми, зі вставками з пластизолю, перлів або каменів. Пропонуються послуги по нанесенню лазерного гравірування та індивідуальним розробкам слайдерів під замовлення.

Як купити блискавки роз'ємні від виробника оптом

Купити блискавку роз'ємну для шиття курток, пальто, спортивних кофт, світшотів, корсетів, сумок та інших виробів легкої промисловості в необхідній кількості можна, скориставшись онлайн-замовленням або відвідавши фірмові шоу-руми. Ви зможете підібрати змійку в потрібному ціновому варіанті і характеристиках.

Для пошиття кишень і рукавів в комплекті можна придбати нероз'ємний зіпер під нарізку та в рулоні. Блискава з нероз'ємними ланками використовується в якості робочого або декоративного елемента.

ARTZIP займається оптовою торгівлею блискавки, тому співпраця з компанією вигідна і зручна для виготовлення великих партій швейної продукції.

Спасибі, найближчим часом з вами зв'яжуться!

Залишилися питання, напишіть нам