Каталог

Конструктор блискавки

Рулонна нейлонова блискавка для домашнього текстилю

05.02.2021

Рулонна нейлонова блискавка для домашнього текстилю

Рулонна нейлонова блискавка є стрічкою великої довжини з пластиковими зубами, закрученими в спіраль. Бігунок на такій змійці не передбачено, він кріпиться після установки блискавки на виріб. Конструкція рулонної блискавки надійна і аналогічна змійці зі встановленої собачкою. Для продажу застібка скручується в рулон, тому має таку назву.

Рулон практичний для серійного виробництва і зручний тим, що можна одразу відрізати необхідну довжину. До того ж використання блискавки рулоном посприяє значному скороченню витрат. Рулонну блискавку застосовують для виготовлення товарів з нестандартним розміром.

Рулонна нейлонова блискавка користується активним попитом у галузі легкої промисловості. Велика кількість текстильної блискавки спірального типу знадобиться при пошитті предметів м'яких меблів, знімних елементів ліжка, подушок, ковдр, матраців і т. д. У виробництві таких речей не обійтися без рулонної блискавки.

рулонная молния

Нейлонова блискавка вшивається в чохли, наволочки, простирадла, підодіяльники, постільну білизну, наматрацники та інший текстиль. Вироби на такий застібці легко знімаються, що зручно для їх прання і чищення. Текстильну нейлонову блискавку використовують в якості застібки на меблеву обшивку, м'які дивани, пуфики, мішки, крісла, сумки та інші аксесуари для меблів.

рулонная молния

Рулонна блискавка українського виробника

Нейлонова блискавка в рулоні представлена в асортименті змійки для текстилю ARTZIP. Текстильна блискавка компанії-виробника позначена сертифікатами якості лабораторії SGS і володіє наступними перевагами:

  • має відмінну міцність;

  • легко розстібається і застібається;

  • не розходиться при інтенсивному навантаженні;

  • не піддається впливу води та інших зовнішніх факторів;

  • при нарізці блискавки зуби не розходяться.

Для виробництва товарів домашнього вжитку знадобиться змійка, відповідна кольору виробу. Асортимент ARTZIP представлений зіпером у кольорах: білий, чорний, бордо, бежевий, коричневий, блакитний, зелений, сірий, синій та ін. Забарвлення ланок доступне в темному нікелі, золоті, сріблі або кольорі, ідентичному тасьмі. Різноманітність кольорової палітри застібки дозволяє знайти слушний варіант. Також можливе виготовлення блискавки в різному забарвленні за індивідуальним замовленням.

рулонная молния

Купити рулонну нейлонову блискавку

Готову рулонну блискавку з нейлону можна вибрати на сайті або в мережі шоу-румів виробника ARTZIP. Застібка доступна в декількох розмірах і довжинах. Ширина зубів становить 5 або 8 мм. Довжина рулону — від 100 до 400 метрів. Купити текстильну блискавку в рулоні можливо під замовлення. Застібка ріжеться в потрібній клієнту кратності довжини.

Окремо можна придбати обмежувачі і бігунки для нейлонової блискавки. Є можливість брендування собачок на замовлення.

Спасибі, найближчим часом з вами зв'яжуться!

Залишилися питання, напишіть нам