Каталог

Конструктор блискавки

Гумовий бігунок з логотипом

18.03.2021

Гумовий бігунок з логотипом

Гумовий бігунок являє собою силіконовий підвіс, який кріпиться на собачку. Виріб також називають напайкою, холдером, накінечником або накладкою на пуллер. За рахунок цієї деталі блискавки рухома частина замка застібає і розстібає річ.  

Змійки з гумовими накладками на бігунки активно застосовуються і затребувані в швейній, взуттєвій та сумочній галузях. Великі бренди і фабрики приділяють особливу увагу іміджу. Одним із способів його підтримки є брендування продукції. Компанії розміщують логотипи фірми виробника на собачках для запам'ятовування бренду і надання товару фірмового вигляду. Брендовані елементи фурнітури фокусують погляд і створюють оригінальний дизайн взуття, одягу або сумок.

Бегунок из силикона с логотипом

Матеріал ПВХ (полівінілхлорид) є високоміцним і стійким до механічних впливів. Термостійкі якості захищають його від температурних перепадів та вигоряння. Бігунок з силікону має добру міцність, не деформується при тривалій експлуатації і зберігає первинний зовнішній вигляд.

Силіконові підвіси на бігунки перевершують металеві та пластикові зручністю використання. Їх комфортно тримати без ковзання в руці, легко пересувати по ланках, заплющуючи зубці змійки. Бігунок, виконаний із гуми, не обважнює виріб.

Тренди силіконової фурнітури з лого транслюють Prada, Dolce & Gabbana, Burberry, Versace, Louis Vuitton та інші бренди. Декоративні етикетки, нашивки або підвіски з силікону виглядають гармонійно не тільки зі спортивним одягом, а й відмінно вписуються в повсякденний образ. За допомогою такого декору дизайнери оформляють стильну і сучасну продукцію.

Виробництво гумових бігунків на блискавку з логотипом

Виробництво гумових бігунків з логотипом на замовлення здійснюється компанією ARTZIP по макету клієнта. Наявність сучасного обладнання та новітніх технологій дозволяє виробляти продукцію високої якості з урахуванням індивідуальної потреби замовника.

Бегунок из силикона с логотипом

Компанія спеціалізується на унікальних розробках та виготовленні бігунків з силікону із нанесенням лого в широкій палітрі кольорів і будь-яких геометричних формах під замовлення. Підвіс встановлюється на замок за допомогою заклепки хольнітену. Брендувати пуллер можна текстом, опуклими або втиснутими зображеннями.

Як купити силіконовий підвіс на бігунок оптом

Для замовлення брендованого силіконового підвісу оптом від виробника ARTZIP необхідно надати ескіз бажаного виробу або звернутися до наших менеджерів і модельєрів для уточнення подробиць. Кожне замовлення обробляється індивідуально, макети робляться по Вашим кресленням. Надаються зразки готових виробів.

У комплект до силіконових підвісів можна відразу купити металеві бігунки. Зручно зробити оптове замовлення для великих партій виробництва.

Подивитися асортимент готових гумових підвісів можна в інтернет-магазині ARTZIP. Зв'язатися з менеджером можливо в онлайн-режимі на сайті, месенджерах або по телефону. Також надається можливість відвідати наші фірмові шоу-руми, які розташовані по всій території України.

text 2

Спасибі, найближчим часом з вами зв'яжуться!

Залишилися питання, напишіть нам