Каталог

Конструктор блискавки

Як дізнатися розмір бігунка на блискавки?

20.07.2020

Як дізнатися розмір бігунка на блискавки?

Купуючи взуття, сумки або одяг, споживач звертає увагу на якість блискавки. Щоб застібка ідеально підійшла для Вашого виробу і не розійшлася в найвідповідальніший момент, важливо правильно підібрати бігунок. Адже він відповідає за з'єднання двох частин виробів і бере на себе основне навантаження при експлуатації.

Щоб дізнатися розмір бігунка, досить виміряти ширину зубів блискавки в застебнутому положенні. При виборі собачки слід враховувати й інші особливості блискавки, які впливають на хід слайдера.

Види блискавки і бігунки для них

Застібки блискавки і слайдери до них мають істотні відмінності. Вони можуть бути різного типу, розміру і матеріалу. Дані характеристики залежать від призначення та місця застосування змійки.

Зуби блискавок відрізняються розмірами, і кожному з них відповідає певна собачка. Ширина ланок вимірюється в міліметрах. Це і є розмір бігунка.

Також має значення матеріал, з якого виконана блискавка. Від нього залежить форма бігунків. Відрізнити їх не складно. Відповідний слайдер можна визначити по конфігурації його задньої частини, тобто за зовнішнім виглядом підошви.

Собачки на блискавку металеву мають загострені кути. Бігунки для нейлонової (спіральної) блискавки можна розрізнити по округлим згладженим краям. Для слайдерів тракторної блискавки характерні широкі бічні стінки.

Бігунки на блискавку ARTZIP

Асортимент виробника ARTZIP представлений металевою і нейлоновою блискавкою. В наявності є собачки на блискавку металеву в розмірах:

  • декоративна, робоча, робоча VIP (5, 8 мм);

  • сумочна (5 мм).

Размер бегунка 1

Бігунки на блискавку нейлонову робочу і декоративну запропоновані в затребуваному розмірі 5 мм.

Размер бегунка 2

Також ми розробляємо і виробляємо підвіси з металевого сплаву на замовлення в будь-якій формі, наносимо логотипи лазером, проектуємо індивідуальні бренди для вставки в підвіс (лого, металеві літери, об'ємні зображення, вставки з пластику і пластизолю). Брендування блискавки дає можливість підтримати імідж бренду і привернути увагу.

Ви можете замовити бігунки і блискавку в потрібному кольорі, а також підібрати вподобаний дизайн собачки. Оформити замовлення можна всього за кілька секунд у спеціальному Конструкторі блискавки на нашому сайті.

Спасибі, найближчим часом з вами зв'яжуться!

Залишилися питання, напишіть нам